APS Szoftvermegoldások - Bemutatkozás   Friss hírek   |   Kapcsolat   |   Kezdőlap  

 

Kedves Látogató, Érdeklődő és Felhasználó!


Ezen az oldalon néhány szóban rövid betekintést kap az APS
Szoftver küldetéséről, annak szerepéről, és létrejöttének körülményeiről.

Az APS Szoftver vállalkozás célja, hogy olyan informatikai megoldásokat biztosítson megrendelői és felhasználói számára, melyek korszerű és magas technológiai színvonalon a lehető legnagyobb mértékben megfelelnek a felhasználók igényeinek, segítik azokat céljaik elérésében kedvező költségek mellett az érintett szereplők legnagyobb megelégedettségére. Azt mondhatjuk, hogy az előbbi néhány sorban megfogalmazott filozófia, az a küldetéstudat, amit ez a vállalkozás képvisel, és ami folytonosan erőt és lendületet ad a további fejlődéshez.


Az APS Szoftver fejleszt általános felhasználási célú szoftvert, közöttük például az APS Postakönyv szoftvert, melynek kifejlesztése egy szerves fejlődés végeredménye, de fejleszt egyedi igényeknek megfelelő magas színvonalú alkalmazásokat is. A fejlesztés állandó folyamat, az igények most is folyamatosan változnak, amelyekhez állandóan alkalmazkodni kell, illetve tudatos előretekintéssel új ötletek kerülnek megvalósításra a felhasználók szempontjait figyelembe véve. Szoftvereinket számos partnerünk használja magas fokú megelégedettséggel.


A vállalkozás 2000-ben indult egyedi szoftver fejlesztéssel. Fontos állomás a vállalkozás kezdeti szakaszában, mikor 2003-tól a legújabb Microsoft .NET technológia került bevezetésre és alkalmazásra Windows-os és Web-es környezetben.


Az APS rendszer kifejlesztése 2004-ben kezdődött, melyből egyes funkciók szervesen a már régebben megszületett alkalmazások üzleti logikájának átvételével, azok továbbfejlesztésével készült. A fejlesztések során számos APS technológia került kifejlesztésre, mellyel hatékonyan és eredményesen képes a vállalkozás a piaci kihívásokra érdemi választ adni.


2012-től bővített erőforrással számos új .NET technológia implementálása kezdődőtt el a vállalkozás életében, köztük például a nyomtató kliens kifejlesztéséhez felhasznált Microsoft WPF technológiája. Fontos mérföldkő 2015-ben a régebbi APS megoldásokat új környezetbe helyező és megújult funkcionalitást célul kitűző új fejlesztések elindítása, melyek kézzel fogható eredményei elsőként 2017-ben jelentkeztek a felhasználók részére.


Remélhetőleg az itt megfogalmazottak felkeltették érdeklődését, és szeretne bővebb ismereteket szerezni az APS Szoftver megoldásairól. Folytassa felfedezését az oldalak további tanulmányozásával, illetve jelezze kérdéseit, érdeklődését, esetleg partneri szándékát, vagy egyedi fejlesztési igényét az info@aps.hu címen.

Legyen része e küldetés az Ön és cége céljainak is, ahogyan az már sokaknak részévé vált!

 

 

Üdvözlettel:

 

Guminár Róbert APS Szoftver szoftver fejlesztő, vállalkozó

  Lap teteje   Minden jog fenntartva!   Webmester